Echt stoppen met roken

“Stoppen met roken is écht stoppen, écht voor jezelf kiezen en met plezier en vol vertrouwen definitief vrij zijn van een nicotineverslaving.”

Jij kan het echt!
Vanaf dag 1 tevreden stoppen met roken is goed te doen, als je weet hoe. Als ex-roker weet ik dat stoppen met roken een belangrijke stap is. Als je je eigen rookgedrag en het verslavingsmechanisme doorziet, wordt stoppen met roken iets heel natuurlijks. Omdat je ervoor kiest en niet omdat het moet. Dat is écht stoppen.

Tijdens de training ‘Echt stoppen met roken’, kom je erachter dat lichamelijke ontwenningsverschijnselen niet het echte probleem zijn. De focus van de training ligt niet op de voordelen van het stoppen (die kun je zelf wel bedenken) maar juist op voordelen van het roken. Waarom lijkt de sigaret een soort vriend waarvan je weet dat hij niet goed voor je is, maar die je toch niet kunt missen. Je leert waarom je rookt, gaat begrijpen waar het bij vorige stoppogingen mis ging en hoe je vanuit de juiste gedachtegang afscheid kunt nemen van je sigaret.

Gun jezelf een makkelijke manier om voorgoed te stoppen door aan de slag te gaan met de psychische afhankelijkheid van roken. Leer de sigaret te zien voor wat hij werkelijk is!

 

Echt stoppen met roken in het kort:

  • Tijdens de training door blijven roken (na de training leg je de sigaret vrijwillig aan de kant).
  • Binnen een dag gestopt met roken.
  • Inzicht in je rookgedrag en het verslavingsmechanisme.
  • Zonder ontwenningsdrama’s.
  • Met persoonlijke aandacht (jij bent uniek, net als je stopproces).
  • Gratis nazorg (telefonische coaching)*.
  • Je mag deelnemen aan twee gratis vervolgtrainingen van 2,5 uur.
  • Geen bang makende verhalen (als al die angstaanjagende spreuken en foto’s hadden geholpen, dan was je al lang gestopt).

*Nazorg is belangrijk. De maatschappij is een grote verleiding. Dan is het goed om te weten dat je laagdrempelig contact op kunt nemen met je coach.

Deze ruim zes uur durende training wordt gegeven in de regio Zwolle. Omdat ik persoonlijke aandacht heel belangrijk vind houd ik het aantal deelnemers per training beperkt.

Agenda
Klik hier voor trainingsdata en tijdstippen.

Share Button
“Het gaat goed, voel me heel goed. Rustiger en schoon! Je hebt me goed doen inzien hoe de verslaving werkt en hoe je die de baas kunt worden zonder teveel moeilijk gedoe”. Monique
“Met mij gaat het prima en heb sinds de training geen sigaret meer aangeraakt. Ik ben eigenlijk heel makkelijk het weekend doorgerold.” Marnix
“Ik heb het geheel als zeer positief ervaren. En het niet roker zijn bevalt me uitstekend!” Alice

Copyright © 2015 Marco Salentijn. Alle rechten voorbehouden.