Communicatie café

Naast de kennismakingsworkshop Verbindend Communiceren is er de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met Verbindend Communiceren door deel te nemen aan het Communicatie café.

Communicatie café is op een verbindende manier met elkaar praten over dingen die belangrijk voor je zijn. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Verbindend Communiceren zodat er voor iedereen ruimte is om te spreken en gehoord te worden over wat het thema bij hem of haar oproept.

Het Communicatie café bestaat uit vier praatrondes, waarvan twee met een praatstok of -steen om degene die aan het woord is alle ruimte te geven en de anderen eraan te herinneren dat zij op dat moment stil zijn.

Door met respect naar elkaar te luisteren en elkaar verdiepende en verhelderende vragen te stellen ontstaat er vaak inzicht en helderheid over het onderwerp en een sfeer van diepgang en verbinding.

Kennis of ervaring met Verbindend Communiceren is niet nodig. Deelname aan het Communicatie café is geheel vrijblijvend en kosteloos.

De bijeenkomsten vonden tot begin maart 2016 plaats in het Verbindingshuis in Zwolle (Stadshagen). Door het sluiten van het Verbindingshuis zijn we op zoek naar een nieuwe geschikte locatie. Als deze gevonden is worden de nieuwe locatie en data hieronder bekend gemaakt.

Mocht je op de hoogte gehouden willen worden via de mail, stuur dan een bericht naar contact@marcosalentijn.nl

Share Button

Copyright © 2015 Marco Salentijn. Alle rechten voorbehouden.